By LAMA of Sweden - Spabad och badtunnor i rostfritt stål

By LAMA of Sweden spabad och badtunnor i rostfritt stål

Våra bad är sprungna ur en önskan att kunna erbjuda våra kunder glädje, njutning och trygghet med en produktflora som rätt skött håller livet ut. Väldesignade funktionella bad med egen design och hög kvalitet. Väldesignade funktionella bad med hög "vill ha" faktor. Hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Vi har valt att tillverka våra bad i hygieniskt syrafast rostfritt stål.  Klorföreningar i kombination med hög luftfuktighet och värme kräver denna typ av rostfritt stål. Stor kunskap och lång erfarenhet av försäljning, tillverkning och konstruktion har ledit oss fram till detta val. Detta ger våra kunder bästa tänkbara livslängd, och är överlägset spabad eller badtunnor i trä eller plast. Baden lämpar sig såväl för varma vinterbad som för svalkande spabad på sommaren, utrustade efter dina önskemål. På vintern värms den med fördel med vår egenutvecklade vedkamin, speciellt anpassad efter badets form och funktion. Finns i flera storlekar samt med olika tillbehör. Varje bad anpassas specifikt efter era val och önskemål. Då vi bygger varje bad specifikt för varje kund, kan lev.tiden variera över året.

Med egen produktutveckling, försäljning och tillverkning har vi möjlighet att erbjuda unika högkvalitiva produkter till attraktiva priser.